This website is using cookies
×
Webáruház és e-üzleti csomagok
 x 

A kosár üres
Shop Menu

... ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót, ugyanakkor ez a formáció ismert és megszokott a nemzetközi e-üzletben. Mi nemzetközi összehasonlításban is a legkorábbiak között vagyunk. 2004 -ben indultunk és még ma is kuriózum  vagyunk sok tekintetben a magyar piacon!

 

Komplett szolgáltatás rendszer az e-üzlet fejlesztésére és működtetésére

 

[powr-about-us id="0a5cc7ae_1490350515581"]

 

Az E-Bridges egy, a kezdetektől fogva úttörő infokommunikációs cég!

Az első, amit elhagytunk - az irodahelyiség volt! Ügyfeleink vannak a határokon túl és más kontinenseken is. Az időeltolódás sem akadály.


2004-től, az elsők között használjuk kapcsolattartásra és távmunkára a Skype-ot!
 
(A Skype 2003-ban indult!) Megbízóinkkal 90%-ban megosztott képernyővel, Skype konferenciákon vagy TeamViewer-el dolgozunk. 


Az elsők között vezettünk be az ingyenes webprogramok telepítését garanciával!
 
(2005-ig Mambo, 2005-től 90%-ban Joomla alapon és VirtueMart webáruházzal dolgozunk. Csupán 10% a Wordpress és más programok addig, amíg a megrendelőinknek az előbbi kínálja a jobb megoldást. A webprogramok összehasonításában az e-üzlet teljes rendszerét jobban kiszolgálót használjuk.)

 

Jóval több kell ahhoz hogy forgalmat generáljunk mint, hogy indítunk egy profi webáruházat.

Az E-Bridges ™ rendszerrel előbb az e-üzlethez fejlesztjük az e-marketinget és az e-marketinghez a webáruházat!

A létrehozott online marketing és webáruház megoldások magukban hordozzák a folyamatos megújulás és a terjeszkedés lehetőségeit az adott üzlet számára elérhető legmagasabb minőséggel és a legjobban igazodó költségekkel! 

 

A formabontó működési és marketing megoldásokkal elértük, hogy 2003 óta egyre több megbízást kapunk a nemzetközi e-kereskedelemben is,

 

...mert mit kíván a cégek többsége?

 

Először is egyszerűbb munkakapcsolatot, szinte bárhonnan ellenőrizhető értékesítéssel!

A megosztott távoli munkaállomásokat egy rendszerben elérhetik!  (Programhidakkal összekötjük a banki fizetés, a számlázás és szállítás programjait a marketing software-ket is...)

 

Belelátni a megtérülési folyamatba!

A Google AdWords kampányokat és a weblap teljes üzleti kommunikációs működését egy rendszerben biztosítjuk. Éves tervet készítünk az értékesítéshez az összes kiválasztott médiával és hirdetési költséggel, negyedéves ütemezéssel.  Átlag 2-3 4-8 hetes kampányt tervezünk. Akár februárban már tuhatják, a karácsonyi kampány költségtervét is.

 

Rövidebb határidőket!

Legyen együtt az online marketinges és a programozó már a tervezésben is! A végleges tartalom biztosítása után a grafika elfogadásától számítva átlag 30 munkanap alatt elkészül a SEO-val és a Google hirdetéssel együtt! A végleges tartalom kialakítása máshol gyakran hónapokig tart, ám ezt mi átlag 30 napra csökkentjük.

 

Időnként előre is és a folyamatok mögé is látni!

1-2-órás, előre tervezett konzultációk Skype-on, online időpontfoglalással... (Hívható bárhonnan!)

 

Drága próbálkozások helyett megbízható szolgáltatásokat!

Célunk, hogy az internetes értékesítést az ésszerűség határain belül a legmagasabb szintre növeljük a korszerű szoftverek és e-marketing megoldások használatával. Garanciát adunk a nyílt forráskódú programok telepítésére is!

 

Gyorsabb és rendszeres részvételt a napi munkában!

Az értékesítés és portál üzemeltetés napi támogatása, az üzleti döntések gyors egyeztetése Skype-on, szerződött partnereinknek akár soron kívül is, megoldott. Átlagos teljesítési időnk: 3 óra! (kisebb, egyszerűbb feladatok, probléma kezelés, hibajavítás)

 

Elszigetelt hirdetések helyett tervezhető marketing rendszert!

Nálunk az online marketingesekkel együtt dolgoznak a webfejlesztők, honlap adminisztrátorok, és a fordítók.  MINDIG képesített eMarketer, profi projekt tanácsadó hangolja össze a munkájukat. Webüzletben gondolkodunk, e-kereskedelmet fejlesztünk minden tekintetben - 6-8 hetes kampánytervekkel (Google, Facebook, partner oldalak, online és offline hirdetések)

 

 

E - B - R - I - D - G - E

Ismerjen meg bennünket még jobban!

 

 

Mit mondanak rólunk a megrendelők? Melyik vevő elégedett velünk? Melyik ügyfél elégedetlen velünk?

Ha felkeltettük érdeklődését... Kérjen ajánlatot MOST!
[powr-contact-form id="2263e129_1490367445986"]

 

Megrendelőinknek főleg Joomla! weblap és VirtueMart webáruház projekteket fejlesztünk a bankkártyás fizetési és a szállítási szoftverek integrációjával együtt. Tervezzük, követőkódokkal figyeljük és működtetjük a hírlevél és marketing kapányokat (Google , Facebook, más partnerek).

Folyamatos E-Üzlet építő szolgáltatásainkat több kedvező megoldásban rendelheti meg.

Rólunk

2003 óta a hazai és a nemzetközi e-kereskedelemben Először Online marketing, majd webfejlesztés és webáruház működtetés, nemzetközi üzletépítés e-kereskedelemmel

ASZF

Az E-Bridges  nem egy szokványos infokommunikációs cég, ha csupán magyar viszonylatban keresünk hasonlót. Elismert és megszokott formáció a nemzetközi e-üzletben. Mi a legkorábbiak között vagyunk nemzetközi összehasonlításban is. Ez határozza meg Általános Szolgáltatási Feltételeinket is:

Kapcsolat

Központi honlap: e-bridges.eu

Kapcsolat:

E-Mail:info@e-bridges.eu

Mobil: 20 359 0185 (Írjon egy SMS-t és visszahívjuk!)

Save 30

1 órás extra konzultáció e-üzlet nyitás előtt 5500 Ft

Tudj meg többet az indulásról

AKCIÓ