e uzlet logo
E-Marketing TM/Szolgáltatások/Webáruházi Értékesítés Mobilon

Jól működő weblapot vagy webáruházat szeretne? Pontosítsuk a kérdést: jól működő weblapot vagy inkább nyereséges vállalkozást szeretne a weblappal és a webáruházzal?


Honlapja attól még egyetlen forintot se fog hozni, hogy  szép, rendezett, technikailag hibátlan, és keresőkre optimalizált!

Attól az üzleti ajánlattól fog „tejelni", amit a honlap kifogástalan eszközökkel folyamatosan közvetít!

A legjobb módja annak, hogy a weblap vagy webáruház üzletileg is esélyes legyen, az ha megfordítjuk a sorrendet!

Először optimalizáljuk az üzleti terveit! Azokhoz válasszunk webprogramot, grafikát, reklám megoldásokat!

Ez nyilvánvalónak tűnik, de többnyire mégsem így van! Ha megkérdezem, „hogy véleménye szerint, éves szinten mennyi a magyar nyelvű természetes keresések száma az adott termékre vagy szolgáltatásra", többnyire a „fogalmunk sincsen" választ kapom.

Milyen furcsa, hogy éppen azt az adatot hagyják ki az elvárások köréből, amire az összes költséget és az üzleti tervet építeni kellene!

Megbízható alapok mellébeszélés nélkül!

Önnek is összehangoljuk a lehetőségeket az elvárásokkal: az adatokra tervezzük az e-Marketinget, fejlesztünk honlapot és webáruházat, egy rendszerben!

Gondoljon bele, hogy milyen könnyen elbukhatja azt a pénzt, amivel akár megalapozhatná a nyugodt jövőjét!

Lakatos Gabriella CeM eMarketerE-Bridges eMarketing ™ 2003-óta! E-üzlet magyar és nemzetközi piacokon 
E-kereskedelem, webfejlesztés, működtetés, tanácsadás, képzés, SEO keresőoptimalizálás, Facebook hirdetés,  Google  Adwords hirdetések, integrált marketing kapmányok

skype:eurobridge | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3620 359 0185