e uzlet logo
E-Marketing TM/Konzultáció

Online marketing és e-kereskedelmi konzultáció Skype-on

 

Mit szeretne? Nyugodtan átbeszélni...? Csökkenteni a kockázatot...? Elkerülni a tévedés veszteségét, vagy felgyorsítani a folyamatokat...? Az internet gazdasága állandó és gyors változásban van. Új mozgástér,  új szabályok és tanulási lehetőség mindenkinek! Az e-Marketer tanácsadó figyel, példát mutat, de a háttérben marad! Bíztat, értékel, sugalmaz, együtt tervez Önnel! Ő ebben jó! A felelősség közös, a siker az Öné!

A bátorság - önmagában már kevés.

"NE CSAK - Merj vállalkozni! Tudj is vállalkozni!" Lendület és tapasztalat – a kettő együtt játszik!

 

Miért kérjen tőlem konzultációt?

 

 • Én is vállalkozó vagyok az interneten! Elmondhatom, hogy pénz nélkül, a nulláról kezdtem az üzletet! Nem "toltak alám" marketing csapatot és milliókat hirdetésre. Csak a tudásomra és a tanulási képességemre számíthattam. Magyarországon élek, ám az egész világon vannak projektjeim.

 • Sok, (sosem számoltam, hogy mennyi) kezdő és útkereső vállalkozást segítettem a jó pályára állni. Ezek közül többen ma a világpiacon is jól keresnek a weblapjaikon keresztül!

 

A sablonos megoldások helyett egyedi mintát adok, de  tükröt is mutatok, hogy jobban jobban értse, mit kell tenni a saját helyzetében. Nem azért, mert okosabb vagyok, vagy az Ön helyében jobban csinálnám! Azért, mert előbb kezdtem az új gazdasági térben! ...és, mert kívülről látom azt, amit Ön belülről.

 

Lakatos Gabriella eMarketer tanácsadó

 

Mit ajánlok?

 

 • Személyes konzultációt Skype-on A választott témában 1-3 óra konzultáción az előre megadott kérdésekből 1 nagyobb vagy 2-3 kisebb témát tudunk átfogni. (A sok kicsi, napi részfeladatra ott a gyorskonzultáció Skype-on, amihez itt foglalhat időpontot)

 • Skype konferenciát Egy-két kollégáját vagy a webmesterét is bevonhatja a konzultációba. Én is bevonok webfejlesztőt, ha kell, hogy minden témát jól feldolgozzunk. 4-5 résztvevővel is nagyon jól működik!

 • Amit lehet azonnal megcsinálunk, egyszerűbb, mint beszélni róla! Mivel magam is naponta dolgozom a weblapok gyakorlati fejlesztésében és működtetésében is, így akár azonnal végrehajthatjuk a kért változtatásokat. 

 • Feladattervet, útmutatókat. Skype-on jegyzetelünk is! Írásos dokumentumokat küldünk, hogy átlássa mit kell tennie eredményei érdekében.

 

Miért előnyös ez a konzultáció, így Skype-on?

 

 • Személyes, aki már egyszer is kipróbálta, az tudja, hogy mennyire az!

 • Önnel együtt gondolkodom. Nem kész tudásanyagok sablonjait próbálgatom a vállalkozására. (Azok egyébként értékes tudást adnak, de azt nem mutathatják meg, hogy Önnek hogyan kell alkalmazni....)

 • Tárgyszerű, nem egymást, hanem a weboldalt nézzük a saját gépünkön. (Úgyis azon dolgozunk!)

 • Rugalmas. Otthon vagy az irodából hívhat. Akár munkaidőn túl is megbeszélhetünk egy időpontot.

 • Mennyivel egyszerűbb időpontot egyeztetni, ha a Skype-on utazás nélkül dolgozunk!

 • A marketinghez idő, pénz és kitartás!! kell, ám nem mindegy, hogy melyikből mennyi! Optimálizáljuk mindegyiket, és elkerülheti pénzügyi kudarcokat.

 

60 perces egy konzultációs egység. Ön választja meg, hogy mennyit szeretne. Általában 1-2 órát kérnek, de témától függően lehet több is.
Ha előzetesen elolvassa a téma választásához illő alapozó tájékoztatókat és útmutatókat. A konzultáción a személyes témával és az üzlettel érdemes foglalkozni, ehhez kell némi alapismeret! Amit a konzultáció előtt tudni érdemes, arról előzetesen értesítjük. Az alapok elmagyarázását magántanfolyamon Skype-on is kérheti.
Az első fél óra konzultáció - új érdeklődőknek - ingyenes! Az ismerkedéskor sok mindenről esik szó. Ez a konzultáció más! A szakmai konzultáción jóval mélyebben foglalkozunk az Ön üzletével. Rendszerint bővebb tájékoztatót is adunk és kérünk már előre - akár Skype-on is, hogy elősegítsük a felkészülést is a konzultációra. Ha kell segítjük a Skype telepítést is. A szakmai konzultáció óradíja: 8000 Ft
Ha már volt ilyen konzultáción, akkor egyszerűen foglaljon Skype-on vagy telefonon! Az első konzultációhoz javasoljuk az alábbi ürlapot! A megrendelés menete: Ezután kapni fog egy e-mailt, benne a megrendelés részleteivel vagy telefonon egyeztetni fogjuk a végleges időpontot. Szintén e-mailben elküldjük a számlát. Utalja el a díjat a számlán található számlaszámra! Az összeg beérkezését e-mailben visszaigazoljuk. Az megadott időpontban várjuk Skype-on!
 
 
Sokszáz milliós e-üzleteket menedzselünk az indulástól ...

Érdekelne, hogy...

Töltse ki a lenti mezőket és hamarosan keresni fogjuk.

Required *

 

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a konzultáció nem helyettesítheti az oktatást. Előtte ismerje meg jobban az Önnek fontos területet a tudásanyagainkból...! VÁLASSZON! Melyik témából készüljünk fel előre mindketten, hogy valóban hatékonyak legyünk?!

 

Webaudit első körben a megoldás!  Egy átfogó e-üzleti körképet kap konkrét gyakorlati tanácsokkal: Hol találhat vevőket? Hogyan tud még jobb struktúrát, még vonzóbb értékesítési útvonalakat kialakítani?
Nem tudja, hogy milyen programokkal jut a legközelebb a vevőihez? Összehasonlítjuk a szóbajöhető rendszereket, beszélünk a fejlesztés és működtetés árakról is. Bevonjuk a webfejlesztőt is.
Más kultúra, más kulcsszavak, más értékesítési szöveg! Hogyan készítsen többnyelvű weáruházat és hogyan kapcsolja hozzá a Google hirdetéseket?
Milyen üzleti modellt érdemes ma felépíteni? Milyen webprogramokat válasszon? Milyen marketinggel induljon?
Annyit előnyt szeretne belőle, amennyit csak lehet! Szeretné tudni, hogyan, és mennyit érdemes rá áldozni? Egyáltalán, az Ön területén melyik nyerő média?
Hogyan írja, mennyit írjon? Hogyan vigye át a weboldal szövegeit a hírlevélbe, a közösségi oldalakra és a Google hirdetésekbe?
"Lehet, hogy van akinek elég, ha elolvassa vagy megmutatják! Nekem nem elég!  A tréning meg a tudásanyag se...! Beleveszek a részletekbe!" Tele vagyok kérdésekkel, válaszokat keresek - most! Segítek
Milyen bevételre számíthat, mekkora költséggel? Hogyan hozza ki a maximumot a kampányaiból? Hogyan növelje kulcsszavak teljesítményét? Hogy olcsóbb? Hol vannak az üzleti határok, meddig érdemes versenyben maradni? Az Awords specialisták a hirdetések technikáját ismerik, az e-üzletben és a Google Analytics működésének összehangolásában többnyire kevésbé jártasak. 
Elérte-e már azt, ami optimalizálással megoldható? Mit várhat még a SEO-tól és mit nem? Hogyan javíthat? Hogyan érheti el végre az elvárt értékesítési eredményeket?
Nézzük át, és javítsunk a hirdetéseken! A webmesterrel együtt betesszük a konverziós kódokat is fontos helyekre.Az analytics eseménykövetőkódok megmutatják, honnan jöttek avásárlói: a nem fizetett forrásokból vagy a hirdetésekből, és melyik hirdetésből?
Ez Google Analytics terület... Vásárlások követése, a termék teljesítményének követése, a bevételek melyik forrásból jönnek...? Ki vásárolt az árgépről érkezve, ki vásárolt a Facebookról ... Követőkódokat generálunk és beállítjuk együtt a webmesterrel!
Megmutassam, hogyan építse fel majd hogyan működtesse egy rendszerben az összes marketing tevékenységet a cég egész üzleti kommunikációjában?
Amit lehet a webirodába vinnék. Hogyan használhatja egy rendszerben a webáruházat, a marketing és az ügyviteli software-ket. A programozóval együtt átnézzük hogyan csökkentheti az adminisztrációt!
Leült az üzlet, belefáradt, elakadt a folyamat, túl sok az "input". Rendet kéne teremteni, súlypontozni...? Ha most kell egy kis támogatás, jöjjön...

 

 

 

 

 E-Bridges eMarketing ™ 2003-óta! E-üzlet magyar és nemzetközi piacokon 
E-kereskedelem, webfejlesztés, működtetés, tanácsadás, képzés, SEO keresőoptimalizálás, Facebook hirdetés,  Google  Adwords hirdetések, integrált marketing kapmányok

skype:eurobridge | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3620 359 0185